Ring for uforpligtende fremvisning på TLF: +45 7060 5676

Værksted

Reparation og høj service

På vores værksted i Nørre Aaby laver vi reparation, eftersyn og fejlfinding på din el- eller kabinescooter. Dette arbejde udføres af vores specialiserede reparatører, således dit køretøj altid er i trygge hænder.

Prisen på reparation er naturligvis afhængig af din skade eller fejl på køretøjet, men vi garanterer at uanset hvad er prisen på reparationen altid LAV! Vi sigter efter at være så gennemskuelige som overhovedet muligt hvad det angår vores priser. Du er derfor altid velkommen til at give os et kald på +45 7060 5676, hvis du vil have et overslag på en eventuel reparation, så vi sammen kan finde den løsning der er bedst for dig!

Vores reparatører har mange års erfaring og sætter en dyd i at yde deres bedste. De mestre deres håndværk og yderst omhyggelige med deres arbejde, da intet skal overses. De gør deres indsats for, at blive færdigt så hurtigt som muligt, så du ikke skal vente længere end hvad der er nødvendigt på at kunne komme ud på vejene igen.

Vi er yderst service orienteret, så hvis du ønsker en unik løsning er vi klar til at hjælpe dig. Vi har lavet utal af skræddersyede ombygninger og løsninger, for at kunne tilfredsstille vores kunder mest muligt.

Hvis du kunne tænke dig at vi tager et kig på dit køretøj, så ring til os på +45 7060 5676 eller send os en mail på info@damos.dk.

REPERATION PÅ DIN ADRESSE

Hvis du er gangbesværet eller lignende, kan det være en stor udfordring, hvis ens scooter trænger til et besøg på et værksted. Her tilbyder vi at komme ud til dig på din hjemmeadresse og foretage reparationen her. På den måde slipper du for besværet, som det er at skulle fragte en defekt scooter hen til os. Er det ikke muligt for os at reparere scooteren på adressen, finder vi naturligvis en løsning. Vi tager som oftest scooteren med tilbage til vores værksted og fuldfører reparationen her. I mellemtiden tilbyder vi dig en lånescooter, så du kan fortsætte med at gøre de ting, som du plejer i hverdagen.

BATTERISKIFT

Alle batteripriser er inklusiv montering på din adresse!

Batteri Pris
2x20ah 1.800 kr.
2x33ah 2.200 kr.
2x45ah 2.400 kr.
2x55ah 2.800 kr.
2×75 ah 3.600 kr.

 

Batterier til E-Force kabinescooter:

Batteri Pris
1x45ah 1.300 kr.
1x58ah 1.600 kr.

 

Ny 60v 45ah batteripakke til E-Force kabinescooter, leveret og monteret på din adresse 6.800 kr.

Ekstra 60v 45ah batteripakke (dobbeltpakke) 8.000 kr.