Ring for uforpligtende fremvisning på TLF: +45 7060 5676

Se vores udvalg af el-scootere nedenfor Klik på den enkelte model for yderligere information

EL-scooter

Køb el-scooter hos DAMOS – lav pris, maksimal kvalitet

Hos DAMOS har vi gjort det muligt at kombinere kvalitet med lave priser. Det har vi gjort for at kunne give vores kunder et solidt og kvalitetssikret køretøj til en god pris. Vi har direkte kontakt til fabrikken, hvilket gør, at vi har sprunget et mellemled over – der er nemlig ingen mellemhandlere.
Derfor kan vi tilbyde kvalitetsscootere til lave priser, hvor vi bl.a. er eksperter i el-scootere. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af el-scootere, hvor der med garanti er en, der passer til dig og dine behov. Som ældre eller handicappet kan el-scooteren være med til at gøre hverdagen en hel del lettere. Vi sætter en ære i at hjælpe dig til en mere aktiv hverdag, og det afspejler sig i vores høje serviceniveau. Udover el scootere har vi også kabinescootere.

Vi reparerer din el- og kabinescooter på din hjemmeadresse

Hvis du er gangbesværet eller lignende, kan det være en stor udfordring, hvis ens scooter trænger til et besøg på et værksted. Her tilbyder vi at komme ud til dig på din hjemmeadresse og foretage reparationen her. På den måde slipper du for besværet, som det er at skulle fragte en defekt scooter hen til os. Er det ikke muligt for os at reparere scooteren på adressen, finder vi naturligvis en løsning. Vi tager som oftest scooteren med tilbage til vores værksted og fuldfører reparationen her. I mellemtiden tilbyder vi dig en lånescooter, så du kan fortsætte med at gøre de ting, som du plejer i hverdagen.

Vi rådgiver med stor ekspertise

Hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dine behov, så er du meget velkommen til at besøge os. Vi har en fysisk butik i Nørre Aaby nær Odense og Fredericia og en i Slagelse, hvor du kan opleve det store sortiment af el scooter og kabinescooter. Her står vi klar og tilbyder vores ekspertrådgivning, så du kan finde en scooter, der passer til dig. Trods vores geografiske placering tilbyder vi landsdækkende service.