E-Force X3

56.995,00 kr.

Oplev friheden og sid i tørvejr med luksus komfort i et køretøj, der er spækket med udstyr og har den nyeste bil-teknologi – det er hvad E-FORCE X-modellerne tilbyder!

E-FORCE X3 er en elektrisk dreven kabinescooter, der indregistreres som lille knallert, må køres fra 15 år med knallert kørekort og har derfor gul nummerplade.

Fås i farverne: Sølv, blå, gul og rød

Udstyr:

400W varmeblæser, vinduesvisker med integreret sprinkler, kraftigt gulvtæppe, el-ruder, foldbare sidespejle samt justerbart førersæde med 3-punkts sikkerhedssele med oprul foran og hoftesele bagi.

Nøglefri betjening m/startspærre, fjernbetjent centrallås og fjernbetjent alarm. Multimediesystem med stort info-display, speedometer, bakkamera skærm mm. samt radio med shark-fin antenne, bluetooth- og USB tilslutning og håndfri tilslutning af mobiltelefon.

Fodbremse, håndbremse og hill-start-assist samt sikkerhedsbremse, når køretøjet er låst.

Fuld LED-lyspakke (nær/fjernlys, baglys, blinklys for/bag, kabinelys) samt soltag og stor bagrude, der begge kan åbnes.

*Lille knallert (30km/t) må føres af personer med kørekort til lille knallert, hvis alder er under 18 år. Hvis du er over 18 år må den føres som lille knallert uden at have kørekort til lille knallert, med mindre man er fyldt 18 år efter 19. januar 2013, så skal man have kørekort til lille knallert.

 

Normalpris inkl. moms 56.995 kr.

Ekskl. klargøring og nummerplade* (1.890,-)

Tilbehør

Lignende produkter