Kabinescooter

Viser alle 6 resultater

FIND DIN KABINESCOOTER HOS OS

Hos DAMOS er det meget vigtigt, at vi kan tilbyde kvalitet til en attraktiv pris. Det gælder for alle vores scootere, herunder både kabinescootere og el-scootere. Derfor har vi valgt at springe mellemhandleren over ved at have direkte kontakt til fabrikken. På den måde kan vi værne om en høj kvalitet uden at skulle tilbyde tårnhøje priser. Med attraktive priser kan du nemt få en hverdag, hvor du har frihed til selv at komme rundt omkring. Kabinescooteren er eksempelvis populære hos de af vores kunder, der ikke ønsker eller har mulighed for et kørekort til bil. Med kabinescooteren kan de alligevel køre sig en tur uden at skulle tage højde for vejret. Med DAMOS’ kabinescootere kan du være i læ for vind, regn, sne og slud. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller, så du kan finde en version, der matcher dine krav og opfylder dine behov.

MARKEDETS BEDSTE KABINESCOOTERE

Hos DAMOS er vi som sagt stolte forhandlere af kvalitetsscootere. I vores butikker i Nørre Aaby og Slagelse kan du opleve vores store udvalg af moderne og brugervenlige modeller. Vores ene butik er placeret nær Fredericia og Odense og den anden er beliggende i Slagelse, men til trods for dette er vores service landsdækkende. Vi ønsker at give vores kunder en fantastisk service, uanset hvor de kommer fra i landet. Derfor tilbyder vi fri levering i hele Danmark. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores levering. Vi har desuden kabinescootere med de nyeste godkendelser, som må køres allerede fra 15 år. Denne kabinescooter rækker 70 km og bruges ofte som nr. 2 bil af vores kunder i alle aldre.

EKSPERTRÅDGIVNING HOS DAMOS

Vil du have mere frihed i hverdagen til at køre derhen, hvor du har lyst til at være – så er en kabinescooter et oplagt valg. Hvis du er i tvivl om, hvilken scooter der passer til dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne. I rådgivningen lægger vi vægt på at opfylde dine behov og respekterer, at der er forskel på kundebudgetter.