E-Force R5

59.995,00 kr.

Oplev frihed, mobilitet og det bedste køretøj til hverdagens gøremål, transport til job eller bare en tur ud i naturen. E-Force R5 byder på en nem indstigning til en rummelig kabine, hvor du kan glæde dig over et væld af udstyr og de nyeste teknologier en kabinescooter har at tilbyde.

Komforten er helt i top med justerbart og formstøbt sæde, soltag, elruder, varmeblæser og multimediesystem med stort info-display, speedometer, bakkamera skærm mm. samt radio med bluetooth- og USB tilslutning og håndfri tilslutning af mobiltelefon, så du kan høre din yndlingsmusik når du er på farten.

E-FORCE R5 er en elektrisk dreven kabinescooter, der indregistreres som lille knallert, må køres fra 15 år med knallert kørekort og har derfor gul nummerplade.

Fås i farverne: Sølv, blå, grå og rød

Udstyr:

Udstyr: 400W varmeblæser, vinduesvisker, sprinklersystem, kraftigt gulvtæppe, el-ruder, fjernbetjent centrallås, foldbare sidespejle samt justerbart og formstøbt førersæde med 3-punkts sikkerhedssele med oprul foran og hoftesele bagi.

Multimediesystem med stort info-display, speedometer, bakkamera skærm mm. samt radio, bluetooth- og USB tilslutning og håndfri tilslutning af mobiltelefon.

Hydrauliske bremser, mekanisk håndbremse samt sikkerhedsbremse, når køretøjet er låst.

Fuld LED-lyspakke (nær/fjernlys, baglys, blinklys for/bag, kabinelys) samt soltag og stor bagrude, der begge kan åbnes.

Hvis du er over 18 år må den føres som lille knallert uden at have kørekort til lille knallert, med mindre man er fyldt 18 år efter 19. januar 2013, så skal man have kørekort til lille knallert.

Normalpris inkl. moms 59.995 kr.

Eksl. klargøring og nummerplade* (1.890,-)

Tilbehør

Lignende produkter